luni, 3 mai 2010




25.09.2009

Noi, visatorii suntem frumosi.
Oamenii obisnuiti deraiaza din pricina dezacordului lor mental cu emotiile. Ei sunt cei care aleg sa acorde atentie rationamentului in defavoarea simtirilor, ei nu pastreaza echilibrul.
Noi suntem cei care cadem in extrema cealalta. Noi intelegem ca nu are rost sa controlam sentimentele si noi suntem cei care ne lasam condusi de inima noastra. Ne petrecem viata contempland complexitatea, unicitatea, naturaletea si firescul trairilor noastre. Acele trairi care nu-si pot gasi cuvinte in expresii, acele trairi pe care le simti, dar nu poti si nu vrei sa le inchizi in inchisoarea cuvintelor, in sensul lor limitat de interpretari finite. Poate nu are logica ce spun, stiu asta, vorbesc despre lipsa ei.
Noi visatorii suntem cei care prindem farame de luna si razele stelelor si le dam drumul in ramurile calatoriilor din garile vibrante de aur, sistematic dispus intr-o armonie cosmopolitana insugerabila de oricare determinant politic, social, logic.
Noi suntem cei marginalizati. Noi suntem cei subtil invidiati. Noi ne balacim in ceea ce ei neaga, dar dupa care tanjesc atat. Noi ne inconjuram de eliberare. Noi rasuflam usurati cu bratele deschise spre infinitatea cerului.
Noi suntem cei la fel cu voi.
Noi suntem cei deosebiti.